Dit is de bovenkant en die is onzichtbaar omdat daar de 30 px is van de marge

‘Tea Brokers’ betrekt zijn thee van de oudste theehandelaren ter wereld. Met het oog op de beste kwaliteit zijn sinds 1836 wereldwijd goede relaties opgebouwd met gerenommeerde theeplantages. Bij het verfijnen van de thee richt men zich op de beste kwaliteit onder de strenge HACCP-certificering.

Thee was nog nooit zo populair als vandaag de dag. Steeds meer wordt geschreven over de vele goede eigenschappen van thee. Ook de Gezondheidsraad adviseert dagelijks groene of zwarte thee te drinken. Wij van Tea Brokers betrekken onze thee van van de oudste theehandelaren ter wereld. Met het oog op de beste kwaliteit zijn sinds 1836 wereldwijd goede relaties opgebouwd met gerenommeerde theeplantages. Bij het verfijnen van de thee richten deze theehandelaren zich op de beste kwaliteit onder de strenge HACCP-certificering.
Groene Thee en Groene Thee Melanges

De vers geplukte blaadjes van groene thee worden licht gestoomd, terwijl bij zwarte thee de blaadjes worden geroosterd. In dit assortiment ook twee soorten half-gefermenteerde thee (Jasmijn en Gunpowder). Het inkorten van het fermentatieproces maakt deze thee zachter en milder. De heilzame werking van groene thee is door wetenschappelijke studies aangetoond.
Eventuele smaakmakers in deze theesoorten bestaan uit natuurlijke ingrediënten en/of aroma’s.

Belangrijk om te weten is dat thee niet tegen licht, vocht, warmte en geuren kan. In een afgesloten, donkere pot of bus kan thee echter zonder smaakverlies heel lang worden bewaard!

Enkele voorbeelden van onze thee..

China Jasmine Tea (half-gefermenteerd)
Sencha Lemon
Green Tea Menthos
De basis voor deze Chinese specialiteit is een half-gefermenteerde thee waaraan tijdens het drogen verse jasmijnbloesem wordt toegevoegd. De bloesem worden later gedeeltelijk verwijderd. Deze klassieke techniek is in China al meer dan 1.000 jaar bekend. Jasmijn thee is de Chinese nationale drank en kan worden gedronken op elk moment van de dag en bij elke gelegenheid. Deze kwaliteit is één van de populairste. De zoete melange bevat nog bloesem, die een intens, bloemige jasmijn smaak en geur achterlaten.
Ingrediënten: half gefermenteerde thee en jasmijnbloesem.
Gebruiksaanwijzing: Laat 4 à 5 volle theelepels in 1 liter 75-80°C water 1-3 minuten trekken.
De aroma's van groene thee en de tintelingen van verse citroen vullen elkaar perfect aan. De citroensmaak is verantwoordelijk voor een subtiele zoetheid, die deze thee een echte kick geeft. Warm of koud gedronken; deze thee heeft door de jaren heen al vele vrienden gemaakt en is uitgegroeid tot een echte klassieker.
Ingrediënten: groene thee (94%), citroenschil, citroengras en natuurlijke citroenaroma.
Gebruiksaanwijzing: Laat 4 à 5 afgestreken theelepels in 1 liter 75-80°C water 2-3 minuten trekken.
De combinatie van uitmuntende kwaliteit Chinees 'gunpowder' thee met de mooiste Amerikaanse munt en een intens natuurlijke knisperende mintsmaak zorgt voor een bijzondere smaakbeleving. Levendig en rijk is deze spannende thee met zijn ongeëvenaarde aroma en geur. De frisse geur geeft je direct een oppepper.
Deze thee is ook ideaal voor het maken van een ice tea op warme dagen.
Ingrediënten: groene thee, pepermunt en natuurlijk knisperende mintaroma.
Gebruiksaanwijzing: Laat 4 à 5 afgestreken theelepels in 1 liter 75-80°C water 2-3 minuten trekken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.