AgendaAls u op een onderdeel met een afwijkende kleur klikt, krijgt u meer informatie te zien.
 • 16 dec W.C.V
 • 18 dec Boeteviering
 • 23 dec Eucharistieviering
 • 24 dec Kinder Kerstfeest
 • 24 dec Nachtmis
 • 25 dec Eerste Kerstdag
 • Dienst door parochianen 11.15 uur
 • Pater Konchenko 19.00 uur
 • Pater Konchenko 11.15 uur
 • 18.00 uur
 • Pater van der Veer 22.00 uur
 • Pater Konchenko 11.15 uur
Nieuws
Op donderdagochtend was er een gezellige koffieochtend in de koffiekamer van de Willibrordus. Deze keer stond hij in het teken van veiligheid. Wijkagent Frank Koopman was bereid gevonden om ons alles te vertellen over zijn werk, waar hij tegenaan loopt als wijkagent, waar we hem kunnen bereiken als er wat is en hij gaf duidelijk antwoord op de vragen die er gesteld werden.
Tijdens het praatje genoten we van een kopje koffie met speculaas.
Nadat dhr Koopman gezorgd had dat iedereen zijn telefoonnummer had werden de glaasjes gevuld en werd er rond gegaan met stukjes worst en kaas.
De volgende keer zal in het teken staan van Kerst. Het is op donderdag 20 december om half 11. We beginnen dan in de kerk met een mooi kerstverhaal en zal ons koor gezellige kerstliedjes laten horen. Daarna is er natuurlijk weer koffie met wat lekkers en kunt u genieten van een praatje met de mensen onder het genot iets te drinken en te eten.
Heeft u ook eens zin om hier bij te zijn. Kom langs, kunt u niet op eigen gelegenheid , bel dan met Marijke Kokkelink tel 010 501 3220 Of met Astrid van Rosmalen 010 5013762

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Houdt u er rekening mee dat de aanvangstijd van de mis op zondag is gewijzigd? Deze begint nu om 11.15 uur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nieuwsbericht--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op zaterdagavond was er in de sfeervol verlichte SInt Willibrorduskerk een schitterend concert van de broers Silvain en Vincent Kroon. Zij speelden op viool en piano; klassieke stukken, muziek uit o.a. de West Side Story en zigeunermuziek. We hoorden fantastische muziek en keken tegelijk naar de bijpassende beelden. Het was een echt avondje genieten. Als u ook eens mee wilt genieten houdt u dan de streekbladen en deze website in de gaten. Het is zeker de moeite waard.
Ziekencommunie

Bent u door ziekte of ouderdom niet in staat de eucharistieviering in onze kerk bij te wonen, maar u wilt toch graag regelmatig de communie ontvangen, dan kan dat ook bij u thuis. De priester of een vrijwilliger van de pastoraatgroep zal u dan de communie komen brengen. U kunt hiervoor bellen met het secretariaat of met pater Konchenko. Zij kunnen dan een afspraak met u maken.

Ook als u iemand wilt spreken, of iemand k้nt die misschien contact zou willen hebben met iemand van de kerk, geeft u dit dan aub door.

Ook als u iemand kent die ziek is of zelfs in het ziekenhuis ligt. Namens de kerk komen we dan graag even langs of sturen een kaartje.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nieuw Lid Pastoraal Team
Parochie-bestuur en het pastorale team zijn blij u het volgende te kunnen mededelen:
Bisschop van de Hende heeft pastoor Smulders per 1 september a.s. voor een periode van twee jaar benoemd tot moderator van onze parochie Nicolaas Pieck en Gezellen.
.
Tevens is de komst van dhr. Steef Lokken als nieuwe pastorale beroepskracht toegezegd. Steef zal m.i.v. september het pastorale team komen versterken en als diaken, na zijn wijding in november a.s., ook verantwoordelijkheden krijgen in de sacramenten bediening.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noodtelefoon parochie Nicolaas Pieck en Gezellen


Het is belangrijk dat u iemand van de parochie kunt bereiken als u een priester nodig heeft om het sacrament van de Ziekenzalving toe te dienen. Of als een dierbare overleden is en u een pastor nodig hebt om voor te gaan bij de uitvaart.

Tot nu toe belde u met de pastor van het deel van de parochie waar u woont. .

Vanaf heden heeft de parochie een noodtelefoon. U kunt de noodtelefoon elke dag tussen 8.00 uur en 22.00 uur bereiken voor een noodgeval. Dat is een ziekenzalving of om een uitvaart te regelen. Degene die de noodtelefoon die week beheerd zal direct opnemen of, als dit niet mogelijk is, spreekt u uw naam en telefoonnummer in. Wij doen ons uiterste best u binnen een uur terug te bellen.

Dus: Noodtelefoon parochie Nicolaas Pieck en Gezellen

• Noodtelefoon is uitsluitend voor Ziekenzalving en om een uitvaart af te spreken
• Bereikbaar tussen 8.00 – 22.00 uur
• Indien niet direct opgenomen wordt. Naam en telefoonnummer inspreken. Wij doen ons uiterste best u binnen een uur terug te bellen.
• Het nummer van de noodtelefoon is: 06 – 30 97 58 17
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Met dit nieuwe noodnummer komt het 06 nummer van pater Konchenko te vervallen.
Voor alle overige vragen over sacramenten, misintenties, etc. kunt u zoals altijd terecht bij het secretariaat.
tel 010 5015284

We hopen als pastoraal team van harte u met deze noodtelefoon te helpen op momenten in uw leven waarop u ons nodig heeft.

Namens het pastorale team, Desiree Buhler
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------