Outlet & Aanbiedingen
WEBSHOP
Zet Ad Barnhard in mijn favorieten

Oldtimer Tour

 
 

 
De Oldtimer Tour 2014:

De Lionsclub Kraalberg Oldtimer Tour wordt dit jaar gehouden op zaterdag 27 September 2014.

De Oldtimer Tour Kraalberg vindt dit jaar plaats voor de 23ste keer. Een heerlijke ontspannen puzzletocht waar je geen ervaren rallyrijder voor hoeft te zijn. Geen ingewikkelde navigatie, maar voor iedereen begrijpelijk (bolletje-pijltje systeem). De route is ieder jaar weer een goed bewaard geheim. Maar volgens de traditie kruist de tocht altijd dwars door het schitterende groene hart van Zuid-Holland. De buitenweggetjes leiden u langs de molens, dijkjes, rivieren en de typerende Hollandse polders. Ook dit jaar is de organisatie erin geslaagd een prachtige route voor u uit te stippelen.
 
De afgelopen jaren heeft de Oldtimer Tour Kraalberg verschillende goede doelen gekend. Voor 2014 hebben we gekozen voor Kinder Centrum Prinses Amalia. Alle gelden die we met de organisatie van de Oldtimer Tour Kraalberg bijeenbrengen, bestaande uit de inschrijfgelden, sponsoring, baropbrengst, loterij en de wijnactie, komen ten goede aan KC Prinses Amalia. Met deze gelden worden zwemlessen mogelijk gemaakt voor de kinderen die opgevangen worden bij KC Prinses Amalia. Steeds meer scholen hebben het schoolzwemmen afgeschaft nu dit niet meer verplicht is gesteld.
 
klik op het logo voor meer informatie
 
 
Ook zullen er weer een aantal mindervalide gasten meerijden om hen een onvergetelijke leuke dag te bezorgen. Indien u uw auto hiervoor ter beschikking stelt dan verzoeken wij u dit per email door te geven aan de organisatie.
Bent u enthousiast en wilt u meerijden? Lees hier hoe u zich in kunt schrijven.


                       

www.winkels-nederland.nl    www.kleding.nl
  terug   Stuur deze pagina door via email     print