Sports Jumper
De Sports Jumper
Een uniek opblaasbaar speelveld, uitermate geschikt voor diverse sport- en spelvormen, zoals:
(beach)tennis, (beach)volleybal, voetvolley, zitvolleybal, badminton etc.


Het opblaasbare kussen geeft een totaal nieuwe dimensie aan genoemde sporten en staat daarom garant voor uren spelplezier op uw evenement.

Video van Sportsjumper

https://youtu.be/HNN4cD8qZHk
Voorbereiding van uw evenement.
Wij delen graag onze kennis met de organisatie van uw evenement, zodat de Sports Jumper op de juiste wijze kan worden ingezet. Om het gebruik van de Sports Jumper optimaal af te stemmen op uw evenement komen wij graag naar u toe voor een introductiegesprek.
Wanneer mogelijk bekijken we gelijk de accommodatie van het evenement om niet voor onvoorziene situaties te komen staan.

Begeleiding van de komst van de Sports Jumper op uw evenement zal er voor zorgen dat het een uitermate succesvol onderdeel wordt van uw dag.
Onderdeel van uw evenement.
Het beste kunt u de Sports Jumper gebruiken als wezenlijk onderdeel van uw evenement. Zorg ervoor dat iedere deelnemer van het evenement een paar keer kan spelen op de Sports Jumper. U zult merken dat het spel gaat leven, er tactische veranderingen en aanpassingen in het spel onstaan en dat het spel spectaculairder wordt.
Een ander voordeel: er kunnen meer deelnemers meedoen aan uw evenement.
Daarnaast geeft de Sports Jumper een sportieve en dynamische uitstraling.
Geheel verzorgde dag.
Wij verzorgen niet alleen het opbouwen en inpakken van de Sports Jumper maar ook de spelbegeleiding.
Wij leveren een enthousiaste instructeur die de spelers verschillende spelvormen laat ervaren en er een fantastische dag van maakt.
Grotere evenementen

Vanaf heden is het mogelijk om 2 Sports Jumpers te huren. Grote groepen deelnemers zijn nu makkelijker op te vangen bij uw evenement.
Vraag ons om de kosten en de mogelijkheden.