Welkom bij ChangeWorks!,

..als manager is het bijna uw belangrijkste bezigheid: het leiden, begeleiden of deelnemen aan veranderingen van verschillende aard.

Of het gaat om het opstellen van strategisch beleid; het zoeken naar toegevoegde waarde; het herontwerp en introductie van nieuwe werkprocessen en informatievoorziening; het invoeren van 'moderne' informatiesystemen of het stroomlijnen van de afdeling informatisering; het heeft allemaal te maken met veranderingen.

U weet uit ervaring dat de omstandigheden niet altijd geweldig zijn en de weg niet geplaveid.

Verschil van mening; verschil in gevoel van noodzaak; oponthoud, externe partijen met hun eigen (bijna heilige) methodiek; tegengestelde voorkeuren en vakjargon zijn meerdere malen van bepalende invloed op de voortgang.
Niet vreemd dat gebleken is, dat rond 70% van veranderingstrajecten uitloopt of slechts gedeeltelijk haar doelstellingen bereikt.

ChangeWorks! begeleidt veranderingen binnen organisaties; vooral daar waar er een relatie bestaat met informatievoorziening en ICT.

Wij onderscheiden ons, door niet de "dingen die veranderen" centraal te stellen, maar de belangrijkste plaats in te ruimen voor de betrokken partijen, die de verandering vorm geven en door het resultaat beďnvloed worden .

Waar u zich ook denkt te bevinden, ChangeWorks! werkt mee aan een verandering die werkt.
Het onderscheid
Er wordt vaak gesproken over - ‘gestroomlijnde, effectieve, efficiënte en geďntegreerde bedrijfsprocessen”; - ‘een beter afgestemde informatievoorziening” en - “moderne ICT”.

Het lijken zo ‘dingen’ die te verbeteren zijn. Medewerkers worden niet benoemd, maar voorgesteld als anonieme 'functie-vervullers' met competenties.

ICT leveranciers claimen zelfs ‘totaaloplossingen’ te bieden met standaardsoftware, waarbij de organisatie wel vanzelf mee zal veranderen. Zij (ver)eisen dan wel het gebruik van hun methodiek.
...ChangeWorks! ondersteunt u bij complexe verandertrajecten in uw informatie-voorziening, die mogelijk stroef verlopen of onvoldoende van de grond komen, door verschillende inzichten of belangen van betrokkenen.
Laatste 4 opdrachten
  • Algemeen advies ten behoeve van de strategie en de operationele organisatie en het (bege)leiden van de organisatorische veranderingen bij een Nederlands Schoonmaak- en Cateringbedrijf.
  • Het begeleiden van de marktintroductie in de Benelux van een, door Nederlands management geleid, Uruguyaans bedrijf in Software Engineering.
  • QuickScan en reorganisatie bij een internationale organisatie met uitgangsmateriaal voor planten en bloemen.
  • New Media Business Development (e-Business) bij een van de Big Four accountantskantoren.
ChangeWorks!
drs. Peter G. Lodder MCM

Zeist
T 030-2993603
F 030-2993604
kvk Utrecht: 09099071
info@changeworks.nl
Lid van de Nederlandse Orde van Registermanagers (ORM)